PayPal – BANK OF AMERICA

 

Let op dit is een speciale pagina.

Als particulier / zakelijk klant, kunt u gebruik maken van een PayPal account.
U kunt alle facturen en betalingen gemakkelijk veilig Online delen op u klant-account bekijken, ook kunt u veilig transacties met ons uitwisselen. Wilt u volledige privacy?; kies dan voor Bitcoins en bespaar!

* Erg handig als u een betaling aan ons wilt overmaken, dan kan dat veilig en gemakkelijk via PayPal.

Bitcoins Accepted!

  • We accept Bitcoins, pay safe whit Bitcoin en we give you 45% money back
  • Maak nu gebruik van Bitcoin transactie en wij geven u 45% korting op alle producten.

Waarom Bitcoins gebruiken?; wij willen u privacy waarborgen en willen zoveel transacties anoniem verwerken. Dit is veiliger voor u en u privacy. Bitcoin is een uniek bank systeem, die u geld wisselt voor coins. Met deze coins kunt u aankopen doen. Bitcoin betalingen zijn legaal en niet strafbaar. Als u gebruik wilt maken van Bitcoin, bent u niet strafbaar of verdacht bezig. Bitcoins zijn goud voor ons en daarom krijgt u hoge kortingen!

Meest gestelde vragen;

  • Kan ik ook met iDeal betalen?; Nee nog niet, bij Expons B.V. kunt u nog geen gebruik maken van iDeal betalingen. Toekomstig hebben wij ook nog geen plannen om dit toe-te-passen.
  • Kan ik Cash betalen bij Expons?; Ja zeker en graag! Dan kunnen wij u privacy nog hoger waarborgen.
  • Is het gebruik van Bitcoin strafbaar?: Zeker niet 100% Legaal. Als u op thuisbezorgd.nl een bestelling doet, heeft u ook de mogelijkheid om te betalen met coins.
  • Is het gebruik van Bitcoin echt Anoniem?: Ja, zeker! 100% Als u gebruik maakt van Bitcoin Bank, dan bent u gegarandeerd Anoniem en veilig. Niemand kan bij u transacties en gegevens, dus Anoniem bent u zeker.
  • Hoe werkt Bitcoin?; U heeft een bank nodig zoals een betaalpas en Online Bankieren. U wisselt veilig u Euro’s in coins. Dit doet u veilig Online. Nadat u geld is gewisseld in coins, heeft u de mogelijkheid om het naar u Bitcoin account, bank over te schrijven. Dit gaat allemaal veilig en Anoniem. Deze transacties zijn niet meer te traceren. Zo blijft u anoniem en kunt u gebruik maken van coins. Ook kunt u Online aankopen doen en betalingen veilig voltooien.

Het mooiste van een Bitcoin account is, dat u nooit meer zorgen hoeft te maken over u privacy. U bent veilig en Anoniem en niemand kan u transacties zien of traceren. Maakt u geld over naar u vrienden, familie o.a. geen overheids instanties niemand kan u traceren of u transacties zien. Denk aan TOR “The Onion Router” een anoniem proxy netwerk dat echt anoniem is en nooit te traceren is. Privacy waarborgend, niemand kan u meer volgen. Liever een complete veiligheid?; dan kunt u kiezen voor een VPN “Virtual Private Network” zoals CyberGhostVPN. Er zijn veel mogelijkheden, om u privacy te waarborgen en gebruik te maken van veiligheid zoals anonimiteit. Pas op voor zwendel software’s. Sommige diensten garanderen anonimiteit en privacy, maar delen u gegevens met derden. Als u er zeker van wilt zijn, dat u anoniem bent en u gegevens niet worden gedeeld met derden. Dan kunt u gebruik maken van TOR of CyberGhostVPN. 100% Privacy waarborgend, anoniem, veilig.

  • Is het gebruik van Anonieme Proxy of VPN diensten strafbaar?; Nee totaal niet! Skype maakt ook gebruik van versleuteling. U mag gebruik maken van versleuteling, geen zorgen over de wetgeving!

>>Meer-Lezen<<